culinaire
zaken
.nl
Rollade met kirsch
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
5
150
150
1.25
100
30
15
7
2
gram
deciliter
gram
gram
deciliter
gram
gram
theelepel
eetlepel
stuks
runderlap (mager)
bouillon (vlees-)
ham (Ardenner-,rauw,plak)
champignon ingrediënt info
room (slag-)
rijst ingrediënt info
boter (room-)
maizena
kirsch
ui ingrediënt info
Berei-
ding
De lapjes vlees met peper bestrooien. Op elk lapje een plakje ham leggen. De uien pellen en snipperen en over de lapjes verdelen. De champignons schoonmaken, wassen en grof hakken. De champignons en de ongekookte rijst ook over het vlees verdelen. Met kirsch besprenkelen, de rollades stevig oprollen en met prikkers vaststeken. De boter in een pan verhitten en de rollades aan alle kanten bruin bakken. De bouillon erbij gieten en de rollades met de deksel op de pan ongeveer 55 minuten zachtjes laten sudderen. Uit de pan halen en warmhouden. De maizena met wat water aanlengen en door het braadvocht roeren, met de slagroom verfijnen en met de kirsch op smaak brengen.
Voedings-
waarde
Energie3424 KiloJoules
815 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
29 gram
36 gram
3 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:25.