culinaire zaken .nl |
Inktvisjes (Gebakken) (Ikan Tjoemi-Tjoemi) | |||
Soort gerecht | Visgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:20 Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | Vis / Zeevruchten | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
50 8 2 - |
gram stuks theelepel naar smaak |
boter (bak-) inktvis asem (zonder pit) zout | ||
Berei- ding |
De inktvis schoonmaken. Verwijder de plastic-achtige ruggegraat. Stop de pootjes en de kop in het lijfje en prik vast met een cocktailprikker. Wrijf het in met zout en asem. Voor het bakken droog deppen met een stukje keukenrol. In olie of boter bakken. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 0 KiloJoules 0 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |