culinaire
zaken
.nl
Schelvis (gebakken) in zoete ketjap
(Ikan Ketjap Manis)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
4
2
1
1
1
1
-
stuks
theelepel
eetlepel
theelepel
theelepel
theelepel
teentje
naar smaak
schelvis
sap (citroen-)
ketjap (manis)
djahe
sambal oelek
laos (poeder)
knoflook ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Bak de uitgelekte vis in hete olie goudbruin. Laat de vis uitlekken en leg ze op een platte schaal. Fruit in de overgebleven olie de fijngesneden knoflook, djahe, wat zout, sambal en laos. Voeg daarna de vis bij het mengsel en laat dit circa 15 minuten op een klein vuur. De laatste 5 minuten de ketjap er overheen gieten.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:25.