culinaire
zaken
.nl
Kabeljauwfilets (gebakken) met gember
(Ikan Djahe)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
8
6
4
3
2
2
2
1
0.25
-
kilogram
theelepel
theelepel
theelepel
stuks
teentje
eetlepel
eetlepel
theelepel
stuks
naar smaak
kabeljauw (filet)
sap (citroen-)
sambal oelek
djahe
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ketjap (manis)
suiker (basterd-,bruin)ingrediënt info
laos (poeder)
rasp (citroen-)
zout
Berei-
ding
De knoflook wordt fijngehakt. De uien worden fijngesneden. We gebruiken 1 theelepel citroenschil.

Snij de vis in stukken. Fruit in wat olie de uien, knoflook en djahe. Roer er dan de sambal, citroenschil, laos, citroensap, suiker, ketjap en zout door. Bak de blokjes vis in hete olie, laat ze uitlekken en let ze op een platte schaal. Giet er dan het kruidenmengsel over.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:25.