culinaire
zaken
.nl
Visschotel 2
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
600
3
2
2
1
1
1
-
-
gram
stuks
eetlepel
theelepel
stuks
teentje
stuks
naar smaak
naar smaak
kabeljauw (filet,diepvr)
tomaat (vlees-) ingrediënt info
olie (olijf-) ingrediënt info
sap (citroen-)
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
prei
peper (wit) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De groente klein snijden en in de hete olijfolie, onder omscheppen, 15 minuten stoven. Op smaak brengen met zout en peper. De visfilets met wat citroensap bedruppelen. De helft van de saus in een ovenschaal scheppen, de visfilets er naast elkaar opleggen en met de rest van de saus bedekken. De schaal afdekken en 30 minuten in een oven van 175 zetten. Lekker met: zilvervliesrijst met (uitgelekte) Mexikaanse mais.
Voedings-
waarde
Energie1012 KiloJoules
241 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
12 gram
26 gram
2 gram