culinaire
zaken
.nl
Kabeljauw uit de oven
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
3
200
2
2
2
2
2
gram
deciliter
gram
eetlepel
theelepel
eetlepel
teentje
theelepel
kabeljauw (filet)
room (slag-)
wortel
bloem ingrediënt info
oregano ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
mosterd (Frans)
Voor-
berei-
ding
Leg de vis en de plakjes wortel in een ingevette ovenschotel. Meng de slagroom met de bloem, kruiden, uitgeperste knoflook, mosterd, zout en peper. Giet dit over de vis.
Berei-
ding
Bak de schotel in een voorverwarmde oven (200) afgedekt 20 minuten en daarna onafgedekt 5'.
Voedings-
waarde
Energie1740 KiloJoules
414 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
15 gram
20 gram
2 gram