culinaire
zaken
.nl
Masala eieren
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2.50
7.50
6
3
2
2
1.50
1
1
1
1
1
0.08
-
-
deciliter
eetlepel
stuks
theelepel
stuks
eetlepel
theelepel
stuks
theelepel
theelepel
theelepel
theelepel
stuks
naar smaak
naar smaak
water
kokos
ei (kip)ingrediënt info
ketoembar
peper (Chili-,groen) ingrediënt info
boter (geklaard)
komijn
ui ingrediënt info
gember (bak-) ingrediënt info
kurkuma (poeder)
mosterdzaad
sap (citroen-)
tomaat ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Doe de eieren in een pan met koud water en laat 10 minuten koken. Leg in koud water en zet weg. Maal de pepers met de gember tot een pasta en maal er dan de kokos, djinten en ketoembar door. Snij de ui in dunne plakjes en fruit glazig in de ghee. Voeg er de kruidenpasta aan toe en laat 2 minuten meebakken. Strooi er het mosterdzaad en koenjit over en voeg de tomaten met het water toe. Breng aan de kook en laat 10 minuten sudderen. Breng het geheel op smaak met citroensap en zout en peper. Pel de eieren en snij ze in de lengte doormidden. Leg ze in de masala en laat 3 minuten sudderen.
Voedings-
waarde
Energie901 KiloJoules
215 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
8 gram
12 gram
3 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:25.