culinaire
zaken
.nl
Italiaanse knoflooksoep
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
10
6
4
2.50
2
1
1
-
-
eetlepel
teentje
stuks
theelepel
stuks
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
olie (olijf-) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
eidooier
salie
kruidnagel ingrediënt info
laurier (blad)
peterselie (vers) ingrediënt info
tijm ingrediënt info
saffraan
Berei-
ding
Hak de knoflook fijn en voeg bij 1 liter water. Voeg ook zout, tijm, salie, laurierblad, kruidnagelen en safraan toe en laat alles samen een half uur koken. Klop de eidooiers met een garde tot ze dik en romig zijn en doe er dan de olijfolie bij met kleine scheutjes. Tijdens het toevoegen van de olijfolie heel goed blijven kloppen. Voeg het eidooiermengsel al kloppend bij de soep. Garneer de soep met peterselie.
Voedings-
waarde
Energie1618 KiloJoules
385 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
3 gram
6 gram
0 gram