culinaire
zaken
.nl
Tropische saus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
35
35
4.50
0.50
0.30
-
-
-
deciliter
gram
gram
eetlepel
bekertje
eetlepel
naar smaak
naar smaak
naar smaak
bouillon (vlees-)
boter (room-)
bloem ingrediënt info
mangochutney ingrediënt info
creme fraiche ingrediënt info
suiker
zout
peper ingrediënt info
saffraan
Berei-
ding
Laat de boter in 35 seconde in een glazen schenkkan op 850 Watt smelten. Vervolgens de bloem en bouillon erdoor roeren en in 4 minuten op 850 Watt aan de kook brengen. Daarna met een garde de saus glad roeren. Roer de mango-chutney en creme fraiche door de saus en maak op smaak met de kruiden. Deze saus komt het best tot zijn recht over rood vlees.
Voedings-
waarde
Energie639 KiloJoules
152 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
19 gram
2 gram
1 gram