culinaire
zaken
.nl
Krokante pannenkoeken met abrikozen
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
50
30
8
4
3.50
1
1
0.25
gram
gram
eetlepel
stuks
eetlepel
stuks
pak
theelepel
cornflakes
suiker
jam (abrikozen-)
beschuit
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
pannekoekmix
kaneel (poeder)
Berei-
ding
Maak de pannekoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Besmeer de pannekoeken met abrikozenjam en rol de pannekoeken stijf op. Snij elke pannekoek in twee helften. Kruimel beschuiten en vermeng dit met de cornflakes. Klop de eieren los. Strijk dit eiermengsel over de pannekoeken en haal ze door het mengsel van beschuit en cornflakes. Verwarm de olie in de koekepan en bak de pannekoeken goudbruin. Heet serveren met suiker en kaneel.
Voedings-
waarde
Energie1482 KiloJoules
353 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
60 gram
5 gram
1 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.