culinaire
zaken
.nl
Vijgen met creme Chantilly
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2.50
30
12
2
0.25
deciliter
gram
stuks
eetlepel
theelepel
room (slag-)
suiker (basterd-,wit)ingrediënt info
vijg (vers)
Grand Marnier
essence (vanille-)
Berei-
ding
Pel de vijgen en snij ze in vieren. Doe de stukken in een glazen kom en besprenkel ze met likeur. Laat dit minstens 2.5 uur zo staan. Klop de koude room met de vanille-essence en de basterd-of poedersuiker stijf en zet de slagroom koud weg. Serveer de vijgen met de ijskoude room.
Voedings-
waarde
Energie1522 KiloJoules
362 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
31 gram
2 gram
3 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.