culinaire zaken .nl |
Tutti frutti 2 (Eventueel in plaats van appelmoes) | |||
Soort gerecht | Nagerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
5 250 5 2 2 1 |
deciliter gram theelepel stuks zakje eetlepel |
wijn (vruchten-) tutti-frutti sap (citroen-) kaneel (stokje) suiker (vanille-) meel (aardappel-) | ||
Berei- ding |
Week de gedroogde zuidvruchten 1 nacht in de vruchtewijn met de kaneelstokjes. Verhit het mengsel, verwijder de kaneelstokjes en voeg het sap van een citroen en de vanillesuiker toe. Bind het mengsel met het aardappelmeel. Serveer de tutti frutti warm. Tip: serveer de tutti frutti warm of koud bij een vanille puddinkje. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 688 KiloJoules 164 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 39 gram 2 gram 0 gram |