culinaire
zaken
.nl
Tutti frutti 2
(Eventueel in plaats van appelmoes)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
5
250
5
2
2
1
deciliter
gram
theelepel
stuks
zakje
eetlepel
wijn (vruchten-)
tutti-frutti
sap (citroen-)
kaneel (stokje)
suiker (vanille-)
meel (aardappel-)
Berei-
ding
Week de gedroogde zuidvruchten 1 nacht in de vruchtewijn met de kaneelstokjes. Verhit het mengsel, verwijder de kaneelstokjes en voeg het sap van een citroen en de vanillesuiker toe. Bind het mengsel met het aardappelmeel. Serveer de tutti frutti warm.
Tip: serveer de tutti frutti warm of koud bij een vanille puddinkje.
Voedings-
waarde
Energie688 KiloJoules
164 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
39 gram
2 gram
0 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.