culinaire
zaken
.nl
Krokante pannekoeken met abrikozen
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
50
8
4
4
2
1
400
-
gram
eetlepel
stuks
eetlepel
eetlepel
stuks
gram
naar smaak
cornflakes
jam (abrikozen-)
beschuit
olie ingrediënt info
suiker
ei (kip)ingrediënt info
pannekoekmix
kaneel (poeder)
Berei-
ding
Maak de pannekoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Besmeer de pannekoeken met abrikozenjam en rol de pannekoeken stijf op. Snij elke pannekoek in twee helften. Kruimel beschuiten en vermeng dit met de cornflakes. Klop de eieren los. Strijk dit eiermengsel over de pannekoeken en haal ze door het mengsel van beschuit en cornflakes. Verwarm de olie in de koekepan en bak de pannekoeken goudbruin. Heet serveren met suiker en kaneel.
Voedings-
waarde
Energie3057 KiloJoules
728 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
133 gram
15 gram
4 gram