culinaire
zaken
.nl
Duitse vruchtenmoes
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
525
5
10
2
1
gram
centiliter
theelepel
eetlepel
zakje
vruchten (gemengd)
water
maizena
suiker
suiker (vanille-)
Berei-
ding
Doe de bevroren vruchten in een glazen schaal en laat het 7.5 minuut afgedekt op 850 Watt ontdooien en verwarmen. Plet de vruchten iets. Roer de vanillesuiker, suiker en de met het water tot een papje geroerde maizena erdoor en laat het 5.5 minuut afgedekt op 850 Watt verwarmen. Laat de gruwel in dessertschaaltjes afkoelen en dien op met stijfgeslagen slagroom of vanillesaus.
Voedings-
waarde
Energie643 KiloJoules
153 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
43 gram
2 gram
3 gram