culinaire
zaken
.nl
varkens- en ossehaas met zoetzure krabsaus
(kan ook alleen met varkenshaas)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
300
2.50
225
200
200
170
100
25
4
2
2
1
1
-
gram
deciliter
gram
gram
gram
gram
gram
gram
eetlepel
eetlepel
eetlepel
stuks
stuks
naar smaak
mango (blik) ingrediënt info
room (slag-)
ananas (stukjes) ingrediënt info
varkenshaas
ossehaas
krab (blik)
garnaal (Hollands,gepeld)
margarine
ketchup (tomaten-)
likeur (Triple Sec)
ketjap (manis)
gember (geconfijt) ingrediënt info
ui ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Krab, mango en ananas laten uitlekken. Vlees in kleine stukjes snijden. Bestrooien met zout. Ui fijnsnipperen. Krab, mango en ananas in kleine stukjes snijden. Gember fijnsnipperen. Garnalen afspoelen en laten uitlekken. Boter verhitten. Vlees met ui in 2 minuten rondom bruinbakken. Toevoegen: krab, mango, ananas, tomatenketchup, gember, garnalen, ketjap, likeur en slagroom. Aan de kook brengen en 10 minuten zachtjes laten inkoken tot de saus gebonden is. Op smaak brengen met zout. Lekker met rijst en sla.
Voedings-
waarde
Energie1994 KiloJoules
475 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
18 gram
28 gram
1 gram