culinaire
zaken
.nl
pasta met gehaktballetjes in groentesaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
350
200
2
200
10
6
2
1
1
1
-
-
gram
gram
deciliter
gram
gram
eetlepel
eetlepel
stuks
teentje
stuks
naar smaak
naar smaak
gehakt (runder-,mager)
doperwt (blik)
tomaat (gezeefd) ingrediënt info
pasta (macaroni) ingrediënt info
bloem ingrediënt info
kaas (parmezaans)
olie ingrediënt info
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
eidooier
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
In een kom gehakt, parmezaanse kaas, eidooier, zout en peper door elkaar mengen. Hiervan kleine balletjes vormen. Door bloem rollen. In een braadpan olie verhitten. Ui 3 minuten zachtjes bakken. Gehaktballetjes toevoegen en ca 5 minuten maabakken. Knoflook erboeven uitpersen. Gezeefde tomaten toevoegen. Met deksel op de pan in 10 minuten zachtjes gaar stoven. Intussen pasta koken volgens geebruiksaanwijzing. Doperzten laten uitlekken. Aan gehaktballetjes toevoegen en 3 minuten laten meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Pasta afgieten en in schaal doen. Gehaktballetjes in tom.doperwtensaus erop scheppen.
Voedings-
waarde
Energie5992 KiloJoules
1427 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
98 gram
92 gram
8 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.