culinaire
zaken
.nl
Roerbakken biefstuk met peultjes en wortel
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
150
150
2
1
1
0.50
-
-
gram
gram
gram
theelepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
runderbiefstuk ingrediënt info
wortel
peultjes (diepvries)
honing
olie ingrediënt info
boter (bak-)
mosterd (dragon-)
peper ingrediënt info
zout
Voor-
berei-
ding
Was de wortels en peultjes en maak ze schoon. Snijd de worteltjes in luciferdunne reepjes. Snijd de biefstuk in reepjes en bestrooi ze met zout en peper.
Berei-
ding
Verhit de boter en olie in een grote koekepan of wok. Roerbak de worteltje en peultjes 5 minuten. Schep ze uit de pan. Roerbak daarna de reepjes biefstuk 3 minuten. Roer de honing en de mosterd door elkaar. Voeg de groenten wwer toe aan de biefstuk en roer het mosterdmengsel erdoor. Verhit nog ongeveer 1 minuut. Lekker met rosti.
Voedings-
waarde
Energie1425 KiloJoules
339 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
12 gram
31 gram
2 gram