culinaire zaken .nl |
Kip kerrie 2 | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
300 1 1 1 1 1 1 - - - - - |
gram stuks stuks stuks bakje stuks theelepel naar smaak naar smaak naar smaak naar smaak naar smaak |
kipfilet ui prei paprika (groen) champignon bouillon (tablet) kerrie (poeder) water bloem zout peper olie | ||
Berei- ding |
Kipfilet in reepjes snijden en in olie bakken,. De ui snipperen en de ui meefruiten en de kerrie toevoegen. Paprika 2 minuten zachtjes mee laten bakken, daarna de prei smoren en eventueel de champignons. Water en een bouillonblokje toevoegen en binden met bloem. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1286 KiloJoules 306 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 31 gram 42 gram 6 gram |