culinaire
zaken
.nl
Udang Sangar Bandang
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
1
30
3
20
20
20
8
3
2
1
0.50
deciliter
deciliter
gram
centiliter
gram
gram
gram
stuks
stuks
theelepel
stuks
stuks
melk (kokos-) ingrediënt info
asem (water) ingrediënt info
kemirie (noot)
olie ingrediënt info
kurkuma (vers)
sereh (vers)
laos (vers)
garnaal (Chinees(gamba))
peper (groen) ingrediënt info
trassi
ui ingrediënt info
citroen
Berei-
ding
We marineren de garnalen circa 12 uur in een mengsel van gemalen kemerienoten, groene peper, ui, laos, koenjit, trassie, sereh waar aan is toegevoegd de kokosmelk. De vis wordt aangebakken in olie, dit wordt afgeblust met asemwater en de jus van een halve citroen. Even doorbakken en direct serveren.
Voedings-
waarde
Energie625 KiloJoules
149 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
9 gram
13 gram
3 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.