culinaire
zaken
.nl
Loela Betawi
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
600
2
3
30
3
3
3
1
1
0.50
-
-
gram
deciliter
centiliter
gram
theelepel
theelepel
stuks
theelepel
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
runderentrecote
melk (kokos-) ingrediënt info
olie ingrediënt info
kokos (geraspt)
koriander (poeder)
trassi
salam (blad)
komijn
ui ingrediënt info
suiker
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snij de entrecoute in blokjes en de uien in ringen. Meng de koriander, komijn, trassie, suiker met de kokos rasp en de wrijf het vlees hiermee in. Bak het vlees aan in olie. Wanneer het vlees bijna gaar is wordt dit afgeblust met kokosmelk. We koken het vlees even door en brengen dit op smaak met peper en zout.
Voedings-
waarde
Energie1251 KiloJoules
298 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
37 gram
2 gram