culinaire
zaken
.nl
Bebotok
(Gestoofd gehakt, heel scherp)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
6
500
8
4
3
2
2
2
2
2
2
2
1
1
1
deciliter
gram
theelepel
centimeter
teentje
theelepel
theelepel
stuks
blaadje
theelepel
sneetje
theelepel
stuks
theelepel
stuks
melk (kokos-) ingrediënt info
gehakt (half-om-half)
sambal oelek
sereh
knoflook ingrediënt info
ketoembar
kurkuma (poeder)
ei (kip)ingrediënt info
salam (blad)
laos (poeder)
brood (volkoren)
sap (citroen-)
ui ingrediënt info
komijn
peper (rood) ingrediënt info
Berei-
ding
U kneedt het gehakt met de fijngewreven knoflook, sambal, lombok, koenjit, eieren, ketoembar, djinten en kokosmelk tot een massa. Het brood weken in kokosmelk en mengen door het gehakt en de kruiden. U neemt een tulbandvorm en u doet hier het gehakt in onder toevoeging van laos, sereh, citroensap en salam. U stoomt het gehakt au-bain-marie gaar.
Voedings-
waarde
Energie2365 KiloJoules
563 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
13 gram
26 gram
4 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.