culinaire
zaken
.nl
Witlof-salade met wortel en rozijnen
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
25
3
2
1
1
0.50
0.25
-
-
gram
eetlepel
struik
eetlepel
eetlepel
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
rozijn ingrediënt info
olie ingrediënt info
witlof
azijn ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
wortel (winter-)
suiker
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Verwijder de bittere kernen van de witlof-struikjes. Snipper de witlof en rasp de winterwortel. Roer een sausje van olie, azijn, peper, zout en wat suiker. Vermeng de witlof met de winterwortel en de rozijnen. Schep het sausje erdoor en garneer de salade met fijngehakte peterselie.
Voedings-
waarde
Energie534 KiloJoules
127 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
15 gram
1 gram
4 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.