culinaire
zaken
.nl
Visschotel 1
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
600
4
4
2
1
1
0.50
-
-
gram
theelepel
stuks
eetlepel
theelepel
theelepel
bekertje
naar smaak
naar smaak
visfilet
dille (vers)
citroen
peterselie ingrediënt info
sap (citroen-)
mosterd
creme fraiche ingrediënt info
peper (wit) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Was en droog zo nodig de (ontdooide) vis en leg de stukken naast elkaar in een ronde schaal. Zet de schaal afgedekt in de magnetron: hoogste stand, 4-5 minuten Men de creme fraiche, mosterd, peper en het citroensap tot een saus. Leg op elk stuk vis een lepel saus. Verwarm de vis 1 minuut op de hoogste stand met de saus. Voor het opdienen garneren met citroenschijfjes, peterselie en evt. dille. Op smaak brengen met peper en zout.
Voedings-
waarde
Energie1029 KiloJoules
245 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
16 gram
28 gram
0 gram