culinaire
zaken
.nl
Varkensrollade met aardappelpuree
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
800
200
4
2
2
-
-
gram
gram
eetlepel
theelepel
pak
naar smaak
naar smaak
varkensrollade
margarine
puree (tomaten-)ingrediënt info
mosterd
puree (aardappel-,instant
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Indien nodig, kruid de rollade met peper en zout of vleeskruiden. Smeer de rollade in zijn geheel in met mosterd. Smelt de margarine in een braadpan tot de boter is uitgebruist. Bak de rollade snel aan alle kanten bruin. Temper het vuur en plaats de deksel er schuin bovenop, zodat een kleine ruimte tussen pan en deksel ontstaat. Braad de rollade in 45 minuten gaar. Maak van de rollade-jus, de tomatenpuree en wat peper een pittig sausje. Laat het vlees ongeveer 10 minuten rusten en serveer dungesneden plakken dakpansgewijs met daarbij aardappelpuree.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.