culinaire
zaken
.nl
Varkenshaas met rozemarijn en belegen kaas
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
80
60
4
2
1
-
-
gram
gram
stuks
theelepel
theelepel
naar smaak
naar smaak
kaas (belegen,Goudse)
margarine
varkenshaas
rozemarijn ingrediënt info
mosterd
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Snij de varkenshaas over de lengte bijna in zijn geheel in tweeen. Bestrooi de binnenkanten met zout, peper en rozemarijn en smeer de buitenkant licht in met de mosterd. Leg voor het dichtvouwen een plak goudse kaas ertussen. Zet de varkenshaas vast met een houten cocktailprikker. Bak de varkenshaas in de margarine in ongeveer 10 minuten om en om zachtjes bruin. Verwijder voor het serveren de houten prikkertjes.
Voedings-
waarde
Energie1422 KiloJoules
339 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
37 gram
0 gram