culinaire
zaken
.nl
Tortellini met spek en doperwtjes
(Serveer met italiaans brood + geraspte parmezaanse kaas)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
300
1.25
50
40
15
1
1
1
0.50
0.25
-
-
gram
gram
deciliter
gram
gram
gram
eetlepel
theelepel
theelepel
theelepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
tortellini (groen)
doperwt (diepvries)
room (slag-)
spek (katen-)
kaas (parmezaans)
boter (room-)
saus (soja-)
majoraan (gedroogd)
olie (olijf-) ingrediënt info
tijm ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
peper (zwart) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Kook de tortellini in rui water met de olie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze uitlekken in een vergiet. Verhit ondertussen de boter en fruit hierin de kruiden. Voeg de doperwten toe en bak ze al omscheppend even mee. Voeg een scheutje water toe en stoof de groente in 5 minuten gaar. Breng in een grote pan de slagroom aan de kook. Breng op smaak met een scheutje sojasaus, versgemalen zwarte peper en zout. Voeg de tortellini toe en verwarm alles omscheppend door en door. Schep het spek (dunne plakjes) en de kaas erdoorheen en warm het gerecht goed door.
Voedings-
waarde
Energie2834 KiloJoules
675 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
90 gram
25 gram
6 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.