culinaire
zaken
.nl
Tartaar met brie en rozemarijn
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
30
4
1
gram
gram
stuks
theelepel
kaas (roombrie)
boter (room-)
rundertartaar ingrediënt info
rozemarijn ingrediënt info
Berei-
ding
Bestrooi de tartaar aan beide kanten met zout, peper en rozemarijn. Verhit de boter in een pan en braad de tartaartjes snel aan twee kanten bruin (in 2 minuten per kant). Draai het vuur op de laagste stand. Snij de brie in 4 plakken. Leg op ieder tartaartje een plak brie. Doe het deksel op de pan en laat de brie in 3 minuten smelten. Niet te lang laten bakken, anders worden de tartaartjes te droog. Meteen serveren.
Voedings-
waarde
Energie1593 KiloJoules
379 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
24 gram
0 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.