culinaire
zaken
.nl
Taco's met andijvie
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
150
100
60
1
1
1
1
1
gram
gram
gram
stuks
pak
stuks
teentje
eetlepel
gehakt (runder-)
andijvie ingrediënt info
kaas
tomaat ingrediënt info
taco dinner
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
olie ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius. Rasp de kaas. Snij de andijvie in reepjes en was ze. Pel de ui en de knoflook en hak ze fijn. Ontvel de tomaat en snij hem in kleine stukjes.
Berei-
ding
Meng de de tacosaus met water (zie verpakking). Verhit de olie in een koekepan. Fruit de ui en de knoflook en voeg het gehakt toe. Bak het al roerend met een vork rul aan. Leg de taco schelpen circa 5 minuten in de hete oven. Doe de helft van de tacomix en wat water bij het gehakt en laat het circa 10 minuten pruttelen. Verdeel de andijvie over de taco's en schep het mengsel op de andijvie. Garneer met de stukjes tomaat. Strooi er de geraspte kaas over. Geef de saus er apart bij.
Voedings-
waarde
Energie1837 KiloJoules
437 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
23 gram
3 gram