culinaire
zaken
.nl
Spaghetti met olie en knoflook
(Spaghetti all' aglio e olio)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
5
3
0.25
-
-
gram
eetlepel
teentje
bosje
naar smaak
naar smaak
pasta (spaghetti) ingrediënt info
olie (olijf-) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
peterselie (bosje) ingrediënt info
zout
peper (wit) ingrediënt info
Berei-
ding
Breng 4 liter water aan de kook, voeg 2 eetlepels zout toe en kook de spaghetti ongeveer 10 minuten tot hij beetgaar is. Verwarm ondertussen op laag vuur de olijfolie. Voeg de knoflook toe en laat deze 5 minuten meetrekken in de olie. Laat de olie niet te heet worden. Giet de spaghetti af, en schep deze om met de knoflookolie en de peterselie. Breng op smaak met zout en peper.
Voedings-
waarde
Energie2593 KiloJoules
617 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
102 gram
17 gram
3 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.