culinaire
zaken
.nl
Spaanse visschotel met olijven
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
300
1
10
3
1
1
-
-
gram
gram
deciliter
stuks
eetlepel
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
aardappel (schijfjes) ingrediënt info
zeepaling
wijn (wit,droog)
olijf (zwart,pitvrij)
olie (olijf-) ingrediënt info
ui ingrediënt info
sap (citroen-)
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
In koekepan olie verhitten. Aardappelschijfjes en ui circa 5 minuten goudbruin bakken. Af en toe keren. Oven voorverwarmen op 200 graden Celcius. Ovenschaal invetten. Vis inwrijven met zout en peper. Besprenkelen met citroensap. Vis in ovenschotel leggen. Aardappelmengsel en olijven om vis schikken. Bestrooien met zout en peper. Wijn over vis schenken. Afdekken met aluminiumfolie. In midden van oven visschotel in circa 20 minuten bakken. Folie verwijderen. In nog circa 10 minuten gaar en lichtbruin bakken.

Voedings-
waarde
Energie1847 KiloJoules
440 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
47 gram
6 gram
9 gram