culinaire zaken .nl |
Soep (ossestaart, engelse) 1 | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Goedkoop | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 60 5 6 2 1 1 - - |
liter gram centiliter stuks stuks pak eetlepel naar smaak naar smaak |
water pasta (macaroni) bouillon (runder-) wortel ui soep (ossestaart-) bieslook (vers) peper (wit) zout | ||
Berei- ding |
Bereid de (engelse) ossestaartsoep (van Honig) op de aangegeven wijze. Gebruik 1 liter water en de rest is vleesbouillon. Houd het vlees apart: doe dit er pas op het laatste moment bij. TIP: vervang 1 deciliter water door rode wijn. Garneer met fijngesneden preiringetjes. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 321 KiloJoules 76 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 14 gram 3 gram 1 gram |