culinaire
zaken
.nl
Soep (ossestaart, engelse) 1
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
60
5
6
2
1
1
-
-
liter
gram
centiliter
stuks
stuks
pak
eetlepel
naar smaak
naar smaak
water
pasta (macaroni) ingrediënt info
bouillon (runder-)
wortel
ui ingrediënt info
soep (ossestaart-)
bieslook (vers) ingrediënt info
peper (wit) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Bereid de (engelse) ossestaartsoep (van Honig) op de aangegeven wijze. Gebruik 1 liter water en de rest is vleesbouillon. Houd het vlees apart: doe dit er pas op het laatste moment bij. TIP: vervang 1 deciliter water door rode wijn. Garneer met fijngesneden preiringetjes.
Voedings-
waarde
Energie321 KiloJoules
76 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
14 gram
3 gram
1 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.