culinaire
zaken
.nl
Soep (herfst)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
50
3.30
5
1
1
1
1
gram
gram
centiliter
stuks
stuks
eetlepel
pak
stuks
runderbaklap
spek (gerookt)
bier (oud bruin)
champignon (grot-) ingrediënt info
ui ingrediënt info
boter (room-)
soep (ossestaart-)
prei
Berei-
ding
Bereid de soep volgens de gebruiksaanwijzing. Snij het spek in kleine dobbelsteentjes en bak deze zachtjes uit. Pel en snipper de ui heel fijn. Snij het bieflapje in dunne reepjes. Voeg de boter aan het spek toe en bak de ui en de reepjes biefstuk al omscheppend mee. Snij de champignons in dunne plakjes en bak deze mee. Schenk het bier erbij en warm het geheel goed door. Roer het vleesmengsel met vocht door de ossestaartsoep. Garneer de soep met dun gesneden ringetjes prei.
Voedings-
waarde
Energie897 KiloJoules
214 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
13 gram
12 gram
2 gram