culinaire zaken .nl |
Shoarmavlees met pindasaus | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 400 30 1 1 1 0.25 |
gram gram gram blik teentje eetlepel eetlepel |
shoarmavlees soepgroenten (boeren-) boter (room-) saus (sate-) knoflook ketchup (tomaten-) sambal manis | ||
Berei- ding |
Verhit de boter in een pan en bak hierin het vlees. Voeg de soepgroente toe. Voeg dan dan de satesaus toe aan het vlees en de groenten. Pers het teentje knoflook. Breng het gerecht op smaak met sambal, knoflook en tomatenketchup. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 780 KiloJoules 186 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 28 gram 0 gram |