culinaire
zaken
.nl
Romige kruidenkaasomelet
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
80
4
4
2
-
-
gram
gram
stuks
eetlepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
aardappel ingrediënt info
kaas (Boursin)
ei (kip)ingrediënt info
melk ingrediënt info
olie ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Boursin verkruimelen. Met melk glad roeren. Toevoegen: eieren, zout en peper. Door elkaar kloppen. Aardappelen schillen en fijnraspen. Direct door ei-kaasmengsel mengen. In koekepan olie verhitten. Aardappel-kaasmengsel over panbodem verdelen en beetje aandrukken. Met deksel op pan omelet in circa 15 minuten op zacht vuur goudbruin en gaar bakken. Halverwege keren. Aardappel-kaasomelet op een schaal laten glijden.
Voedings-
waarde
Energie2353 KiloJoules
560 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
38 gram
22 gram
6 gram