culinaire
zaken
.nl
Remoulade van lange rapen en fijne plakjes tonijn
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
250
5
40
25
15
1.50
1
1
-
gram
gram
centiliter
gram
gram
gram
bosje
stuks
gram
naar smaak
tonijn
raapjes (wit)
olie (olijf-) ingrediënt info
olijf (zwart,pitvrij)
mayonaise ingrediënt info
mosterd
majoraan (vers)
citroen
zout (zee-)
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Schil de raapjes en snij ze in staafjes. Vermeng de mayonaise met de mosterd. Ontpit de olijven en snij ze in kleine blokjes. Meng de in staafjes gesneden raapjes met de mayonaise en de zwarte olijven.

Snij de tonijn in dunne plakjes (of vraag dat aan de visboer), leg deze op een koud bord en breng ze op smaak met wat zeezout, peper, wilde marjolein, citroensap en olijfolie. Leg de remoulade van de raapjes op borden en schik de plakjes tonijnfilet in het midden.
Voedings-
waarde
Energie1288 KiloJoules
307 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
24 gram
1 gram