culinaire zaken .nl |
Ratatouille 2 | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Goedkoop | Vegetarisch | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
3 3 2 2 2 2 1 0.50 - - |
eetlepel stuks stuks stuks stuks stuks teentje eetlepel naar smaak naar smaak |
olie (olijf-) tomaat (vlees-) paprika (rood) aubergine courgette (groen) ui knoflook basilicum (vers) peper (wit) zout | ||
Berei- ding |
Fruit de uien en de knoflook lichtbruin in de olie. Voeg de schoongemaakte en in blokjes gesneden groenten toe en stoof ze 15 minuten zonder deksel. Voeg zout en kruiden toe en de in stukjes gesneden ontvelde tomaten. Laat het geheel met deksel nog 10 minuten stoven. Serveer met: macaroni of rijst. Kan ook gemengd worden met losgebakken gehakt of blokjes ham. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 776 KiloJoules 185 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 22 gram 6 gram 12 gram |