culinaire
zaken
.nl
Ratatouille 2
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
3
3
2
2
2
2
1
0.50
-
-
eetlepel
stuks
stuks
stuks
stuks
stuks
teentje
eetlepel
naar smaak
naar smaak
olie (olijf-) ingrediënt info
tomaat (vlees-) ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
aubergine ingrediënt info
courgette (groen)ingrediënt info
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
basilicum (vers)ingrediënt info
peper (wit) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Fruit de uien en de knoflook lichtbruin in de olie. Voeg de schoongemaakte en in blokjes gesneden groenten toe en stoof ze 15 minuten zonder deksel. Voeg zout en kruiden toe en de in stukjes gesneden ontvelde tomaten. Laat het geheel met deksel nog 10 minuten stoven. Serveer met: macaroni of rijst. Kan ook gemengd worden met losgebakken gehakt of blokjes ham.
Voedings-
waarde
Energie776 KiloJoules
185 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
22 gram
6 gram
12 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.