culinaire
zaken
.nl
Ratatouille
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
300
2
1
1
1
1
0.50
0.25
-
-
-
gram
eetlepel
stuks
teentje
stuks
stuks
stuks
theelepel
naar smaak
naar smaak
naar smaak
tomaat ingrediënt info
olie (olijf-) ingrediënt info
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
aubergine ingrediënt info
courgette (groen)ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
oregano ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
tijm ingrediënt info
Berei-
ding
Snij de schoongemaakte aubergine en courgette in plakken. Hak de ui grof. Maak de knoflook en paprika schoon en ontvel de tomaten. Verhit de olijfolie en fruit hierin eerst de ui. Pers de knoflook erboven uit. Voeg de paprika in reepjes en de plakken aubergine en courgette toe en strooi er zout en peper en een mespunt oregano en tijm over. Laat de groente ongeveer 20 minuten smoren en voeg 5 minuten voor het einde de in partjes gesneden tomaat toe.
Voedings-
waarde
Energie953 KiloJoules
227 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
26 gram
7 gram
12 gram