culinaire
zaken
.nl
Pannekoeken gevuld met gehakt en groente
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
300
300
150
1.25
10
4
3
-
gram
gram
gram
deciliter
stuks
eetlepel
stuks
naar smaak
doperwt (diepvries)
gehakt (varkens-)
bloem ingrediënt info
melk ingrediënt info
wortel
olie ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De eieren met zout, bloem en melk goed mengen. Dit pannekoekbeslag ongeveer 25 minuten laten rijzen. De worteltjes schoonmaken, schrappen of schillen en wassen. In schijfjes snijden. De wortelschijfjes in water met weinig zout ongeveer 6 minuten koken. Na 3 minuten de doperwtjes toevoegen en meekoken. De gehaktballetjes volgens de aanwijzingen op de verpakking bereiden. Wat olie verhitten in een kleine pan en na elkaar 4 pannekoeken bakken. Van de pannekoeken puntzakjes vouwen en deze met groente en gehaktballetjes vullen.
Voedings-
waarde
Energie2471 KiloJoules
588 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
42 gram
25 gram
4 gram