culinaire
zaken
.nl
Nasi goreng met sate
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
50
4
3
2
2
2
2
1
1
1
1
1
gram
eetlepel
theelepel
eetlepel
eetlepel
zakje
eetlepel
blik
stuks
stuks
stuks
zakje
ham (mager)
atjar tjampoer ingrediënt info
sambal oelek
seroendeng
ketjap (manis)
sate
olie ingrediënt info
nasi goreng
paprika (rood) ingrediënt info
banaan ingrediënt info
prei
kroepoek ingrediënt info
Berei-
ding
Snij de prei in ringen, de paprika in kleine stukjes en de banaan in dunne plakjes. Snij de ham fijn. Verhit de olie en bak de prei en paprika al omscheppend beetgaar. Schep de ham en het blik nasi goreng erdoor. Verwarm intussen de (diepvries)sate. Schep de banaan door de nasi en warm het gerecht nog even door. Breng op smaak met de ketjap manis en sambal oelek. Schep de nasi op 2 borden en strooi er seroendeng en atjar tjampoer over. Serveer met sate en kroepoek.
Voedings-
waarde
Energie1535 KiloJoules
365 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
47 gram
11 gram
7 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.