culinaire
zaken
.nl
Mihoen-groenteschotel
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
150
30
4
2
2
2
1
-
gram
gram
eetlepel
stuks
theelepel
theelepel
pak
naar smaak
mihoen
amandel (schaafsel) ingrediënt info
olie ingrediënt info
gember (geconfijt) ingrediënt info
sambal oelek
saus (soja-)
groentemix (Chinees)
zout
Berei-
ding
In een grote pan ruim water met zout aan de kook brengen. Intussen in braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Chinese groenteschotel erdoor scheppen en in circa 10 minuten al omscheppende verwarmen. Mihoen aan het kokende water toevoegen en in circa 3 minuten laten gaar worden volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Mihoen in vergiet laten uitlekken.

Intussen bolletjes gember in flinterdunne plakjes snijden. In droge koekepan amandelen in 2 minuten goudbruin roosteren. Uit pan op een bord scheppen. Mihoen en gemberplakjes door Chinese groente scheppen en al omscheppende nog circa 5 minuten meewarmen. Op smaak brengen met sambal en sojasaus.

Mihoengroenteschotel op borden scheppen. Amandelen erover strooien. Serveren met bijvoorbeeld: sate's of vegetarische sate's.
Voedings-
waarde
Energie2232 KiloJoules
531 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
58 gram
14 gram
1 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.