culinaire
zaken
.nl
Loela betawi (entrecotes met kruiden)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2
30
3
4.80
3
3
3
1
1
0.50
-
-
deciliter
gram
centiliter
stuks
theelepel
theelepel
stuks
theelepel
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
melk (kokos-) ingrediënt info
kokos (geraspt)
olie ingrediënt info
runderentrecote
koriander (poeder)
trassi
salam (blad)
komijn
ui ingrediënt info
suiker
peper (wit) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snij de entrecoute in blokjes en de uien in ringen. Meng de koriander, komijn, trassie, suiker met de kokos rasp en de wrijf het vlees hiermee in. Bak het vlees aan in olie. Wanneer het vlees bijna gaar is wordt dit afgeblust met kokosmelk. We koken het vlees even door en brengen dit op smaak met peper en zout.
Voedings-
waarde
Energie1401 KiloJoules
334 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
43 gram
2 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.