culinaire zaken .nl |
Lasagne met groenten | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Magnetron | Goedkoop | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
9 200 150 125 50 30 5 2 2 2 1 1 1 |
deciliter gram gram gram gram gram stuks stengel stuks eetlepel stuks stuks pak |
water gehakt (half-om-half) varkensspeklap pasta (lasagne,wit) kaas boter (room-) wortel selderij (bleek-) paprika (rood) peterselie prei ui saus (lasagne-) | ||
Voor- berei- ding |
Rasp de kaas. | |||
Berei- ding |
Meng de mix met het water. Bak het speklapje met HETE boter snel bruin. Voeg het gehakt toe en bak het rul en bruin. Doe de groenten bij het vlees en laat het geheel op 180 smoren. Voeg de mix toe en laat de saus even doorkoken. Beboter een rechthoekige schaal en doe de saus en lasagnebladen om en om in de schaal. BEGIN EN EINDIG MET SAUS. Leg de lasagnebladen kruiselings op elkaar. Bestrooi met geraspte (oude) kaas. Laat de lasagne op 600 in 12 a 15 minuten gaar worden. Garneer met peterselie. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 3080 KiloJoules 733 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 56 gram 33 gram 13 gram |