culinaire
zaken
.nl
Lasagne met groenten
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
9
200
150
125
50
30
5
2
2
2
1
1
1
deciliter
gram
gram
gram
gram
gram
stuks
stengel
stuks
eetlepel
stuks
stuks
pak
water
gehakt (half-om-half)
varkensspeklap
pasta (lasagne,wit) ingrediënt info
kaas
boter (room-)
wortel
selderij (bleek-)ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
prei
ui ingrediënt info
saus (lasagne-)
Voor-
berei-
ding
Rasp de kaas.
Berei-
ding
Meng de mix met het water. Bak het speklapje met HETE boter snel bruin. Voeg het gehakt toe en bak het rul en bruin. Doe de groenten bij het vlees en laat het geheel op 180 smoren. Voeg de mix toe en laat de saus even doorkoken. Beboter een rechthoekige schaal en doe de saus en lasagnebladen om en om in de schaal. BEGIN EN EINDIG MET SAUS. Leg de lasagnebladen kruiselings op elkaar. Bestrooi met geraspte (oude) kaas. Laat de lasagne op 600 in 12 a 15 minuten gaar worden. Garneer met peterselie.
Voedings-
waarde
Energie3080 KiloJoules
733 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
56 gram
33 gram
13 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.