culinaire
zaken
.nl
Konijn met gedroogde pruimen 1
(Lekker met gekookte aardappelen)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
6
12
2
1
1
1
gram
centiliter
stuks
stuks
theelepel
stuks
teentje
konijn
bier
pruim (gedroogd)
ui ingrediënt info
tijm ingrediënt info
laurier (blad)
knoflook ingrediënt info
Berei-
ding
Zet de gedroogde pruimen een dag tevoren in bier te week. Snij het konijn in stukken, voeg peper en zout toe en bestrooi met een weinig paneermeel. Voeg er de uien, knoflook, peper, zout, tijm en laurier aan toe. Schenk daar het bier over, waarin de pruimen zijn geweekt. Laat 30 minuten op een zacht vuur koken en voeg de pruimen op het konijn toe (NIET mengen). Laat dit nog een kwartier stoven.
Voedings-
waarde
Energie1996 KiloJoules
475 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
29 gram
51 gram
12 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.