culinaire
zaken
.nl
Komkommersalade sahib
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2.50
2
2
0.50
-
deciliter
eetlepel
stuks
theelepel
naar smaak
kefir ingrediënt info
munt ingrediënt info
komkommer
komijn
zout
Berei-
ding
Bestrooi de plakjes komkommer met zout en laat ze 20 minuten uitlekken. Spoel ze af met koud water en dep ze droog. Verhit de komijn zolang in een droge koekepan tot ze kruidig gaat ruiken. Stamp het fijn in een vijzel en meng door de kefir. Hak de munt fijn en voeg deze en de komkommer toe. Meng alles goed elkaar. Laat de raita 1 uur koud worden in de koelkast.
Voedings-
waarde
Energie143 KiloJoules
34 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
2 gram
2 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.