culinaire
zaken
.nl
Karbonade (rib, gevuld met blauwe kaas)
(Lekker met lintmacaroni en verse spinazie)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1.25
1.25
100
50
1
1
1
deciliter
deciliter
gram
gram
theelepel
eetlepel
stuks
wijn (wit,droog)
room (slag-)
kaas (roquefort)ingrediënt info
kaas (roquefort)ingrediënt info
sap (citroen-)
peterselie ingrediënt info
peer ingrediënt info
Berei-
ding
Zie voor het algemene recept: gevulde ribkarbonade met hollands gekruid gehakt. Vermeng 100 gram verbrokkelde kaas met het citroensap, de peterselie en de fijngeprakte peer. Vul hier de karbonades mee. Voeg de witte wijn bij het bakvet, tesamen met de slagroom en de rest van de verbrokkelde schimmelkaas.
Voedings-
waarde
Energie1262 KiloJoules
300 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
9 gram
1 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.