culinaire zaken .nl |
Karbonade (rib, gevuld met blauwe kaas) (Lekker met lintmacaroni en verse spinazie) | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Goedkoop | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1.25 1.25 100 50 1 1 1 |
deciliter deciliter gram gram theelepel eetlepel stuks |
wijn (wit,droog) room (slag-) kaas (roquefort) kaas (roquefort) sap (citroen-) peterselie peer | ||
Berei- ding |
Zie voor het algemene recept: gevulde ribkarbonade met hollands gekruid gehakt. Vermeng 100 gram verbrokkelde kaas met het citroensap, de peterselie en de fijngeprakte peer. Vul hier de karbonades mee. Voeg de witte wijn bij het bakvet, tesamen met de slagroom en de rest van de verbrokkelde schimmelkaas. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1262 KiloJoules 300 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 7 gram 9 gram 1 gram |