culinaire
zaken
.nl
Karbonade (hals of schouder) met mosterdsaus
(Hals- en schouderkarbonade 15'-20' bakken of 45' stoven)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
4
4
4
2
1
-
-
deciliter
stuks
stuks
theelepel
eetlepel
bosje
naar smaak
naar smaak
sap (ananas-)
varkenskarbonade (schoude
ananas (schijven) ingrediënt info
mosterd
boter (room-)
bieslook ingrediënt info
peper (wit) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Wrijf de hals- of schouderkarbonades in met peper, zout en mosterd. Bak ze rondom bruin en gaar in de boter en blus de boter met het ananassap. Leg de schijven ananas op de karbonades en warm ze ven mee. Garneer met wat fijngeknipte bieslook. Serveer met: gekookte aardappelen en spitskool.
Voedings-
waarde
Energie2031 KiloJoules
484 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
28 gram
1 gram