culinaire
zaken
.nl
Kapucijnerschotel
(Captain's dinner - zie ook: rookworst met ui en oosters)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
140
1
1
1
1
1
gram
stuks
stuks
teentje
blik
eetlepel
doperwt (blik)
paprika (rood) ingrediënt info
peper (spaans,rood) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
capucijner (blik)
olie (olijf-) ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Was de paprika en de rode peper. Halveer beide en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika in kleine stukjes en snipper de peper fijn.
Berei-
ding
Verhit in een braadpan de olie. Voeg de paprika en de rode peper toe. Bak 2 minuten op een matig vuur. Pers de knoflook erboven uit. Voeg de afgegoten kapucijners en de afgegoten doperwten toe. Verwarm alles nog 10'.
Voedings-
waarde
Energie252 KiloJoules
60 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
2 gram
2 gram