culinaire
zaken
.nl
Goelei Kodja
(Fijn gekruide rijst met rundvlees)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
550
500
3
50
5
2
1
1
1
1
1
-
-
gram
gram
deciliter
gram
stuks
eetlepel
theelepel
theelepel
theelepel
theelepel
theelepel
naar smaak
naar smaak
rijst ingrediënt info
runderlap (mager)
santen ingrediënt info
boter (room-)
kruidnagel ingrediënt info
ui ingrediënt info
djahe
kurkuma (poeder)
asem (zonder pit) ingrediënt info
ketoembar
komijn
kaneel (poeder)
zout
Berei-
ding
De asem met 0.5 kopje water fijn wrijven. Met dit vocht het vlees inwrijven. Daarna in olie of boter bruin braden. Nu worden de specerijen fijngestampt met de rauwe rijst en bij het vlees gedaan. Bak dit alles nog eens samen op en doe er dan de santen bij. Laat dit inkoken totdat het gerecht bijna droog is.
Voedings-
waarde
Energie4839 KiloJoules
1152 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
116 gram
35 gram
4 gram