culinaire
zaken
.nl
Gebakken spinazieschotel
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
15
4
2
1
0.25
0.25
-
-
-
gram
gram
stuks
eetlepel
stuks
eetlepel
teentje
naar smaak
naar smaak
naar smaak
spinazie (diepvries)
margarine
ei (kip)ingrediënt info
peterselie (gedroogd) ingrediënt info
ui (voorjaars-) ingrediënt info
sesamzaad ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
nootmuskaatingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Ontdooi de spinazie. Klop de eieren los. Roer de eieren door de spinazie met peterselie, zout, knoflook, peper en noormuskaat. Smelt de margarine in een anti-aanbakpan en bak de voorjaarsui goudbruin. Voeg het ei-spinaziemengsel erbij en bak bij hoge temperatuur, terwijl u de pan flink heen en weer schudt om aanbakken te voorkomen. Bak de omelet tot de onderzijde goudbruin is. Plaats het gerecht onder de grill totdat het ei-spinaziemengsel gestold is. Bestrooi met sesamzaad.
Voedings-
waarde
Energie1043 KiloJoules
248 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
20 gram
4 gram