culinaire
zaken
.nl
Gebakken aardappel met feta en olijven
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
75
75
2
1
-
-
gram
gram
gram
eetlepel
takje
naar smaak
naar smaak
aardappel ingrediënt info
kaas (feta)
olijf (zwart,pitvrij)
olie (olijf-) ingrediënt info
rozemarijn (vers) ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Kook de aardappelen in de schil gaar, laat ze wat afkoelen en pel ze meteen. Snij ze in dunne plakjes en bak ze goudbruin in olijfolie.

Laat de olijven uitlekken en verbrokkel de kaas. Meng alles goed en warm de aardappelen nog even door. Kruid naar smaak met peper en zout en strooi er de afgeriste blaadjes rozemarijn over.
Voedings-
waarde
Energie1961 KiloJoules
467 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
46 gram
11 gram
8 gram